Apple Watch kijelzőcsere

Lesett, megrepedt? Karcos? 1 munkanapon belül cseréljük!

Apple Watch kijelzőcsere

Nyitva vagyunk
a lezárások alatt is!

Minden kijelzőt azonnal javítunk, és minden nap nyitva vagyunk a Westend-ben. Az iPhone 5 készüléktől egészen az iPhone 11 Pro Maxig kedvezményes árakon.

Mikor kell cserélni a kijelzőt?

Megvan azaz érzés, amikor nem figyeltünk oda és koppan az óra? Vagy elszoktunk az óraviseléstől, vagy egyszerűen csak rossz napunk van és sikerül összetörni a szeretett eszközünket?

Az Apple Watch ilyen tekintetben pont ugyanolyan óra mint egy Poljot vagy Rolex, a kár pedig típustól függően valahol az előbb említett két márka üvegcseréje között mozog. Jellemzően azért szerencsére az előbbi felé közelít. Sajnos azért nevezhető mégis tételnek a javítás ára mert egy hagyományos órával ellentétben ezen nincs cserélhető üveglap.

A kijelző helytakarékossági szempontból laminált így az összes modellt érinti, hogy bármilyen sérülés esetén az egész kijelzőmodult kell cserélni, azaz mindegy hogy megrepedt, kitört a sarka, egy helyen nem érint, vagy bele folyt a víz, a kár ugyanaz, egyben kell kicserélni a kijelzőt.

Egyértelműen a legdrágább alkatrészéről beszélünk az órának, aminek a cseréje nem is egyszerű, így, nem javasolt otthon belevágni, mert egy mozdulattal javíthatatlan állapotot idézhetünk elő.
Természetesen gyári OLED kijelzőket használunk más nem is javasolt.

Mikor éri meg cserélni a kijelzőt?

A karcok eltűntetésére nincs jó módszer sajnos, ez egy vissza-visszatérő kérdés.

Az órák értékvesztése viszonylag gyors, ezért ezeket azért könnyebb megemészteni mint egy drága ékszeróra estében. Bár az Apple Watch okosórák piacán valószínűleg elég előkelő helyet tudhat még így is a magáénak. A többi Apple termékhez hasonlóan még mindig értéket képvisel egy 3-4 éves példány is, így érdemes lehet azt is megjavíttatni.

Sajnos az alkatrészárak nem követik az értékvesztést megfelelően így érdemes mérlegelni hogy adott esetben költsünk-e rá vagy sem. Mi mindenestre megpróbáljuk a legjobb árat kínálni a piacon. Így egy fémszíjas acél, vagy különlegese kiadású első generácós órát is érdemes lehet megjavíttatni.

Kijelző csere után az Apple Watch készülék vízállósága korlátozott lesz.

Célunk az Ügyfeleink maximális elégedettsége

Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek így a javítás minőségére sem lehet panasz.

Kik vagyunk?

  • A legkedveltebb szerviz vagyunk, komoly mennyiségű, ellenőrizhető vásárlói visszajelzéssel.
  • Az első iPhone-ra szakosodott szerviz voltunk az országban, aki ki mert lépni a reflektorfénybe egy bevásárlóközpontba egy látványszervizzel.
  • 10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk.
  • 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket.

  • Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében.
  • Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik.
  • A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben.
  • Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia.